Η Εταιρεια Μας

Home / Η Εταιρεια Μας

ΒΙΜ Α.Ε

 

Η ΒΙΜ Α.Ε. ιδρύεται το 1999 στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης (ΒΙ.ΠΕ.Η.). Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. η ΒΙΜ Α.Ε. επενδύει στα τελειότερα σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής-εμποτισμού (vacum) και χρωματισμού του ξύλου.

Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στο γερμανικό ξύλινο κούφωμα αλλά και γενικότερα στην ικανοποίηση των απαιτήσεων της σύγχρονης οικοδομής σε ξύλινες κατασκευές. Η ΒΙΜ Α.Ε. παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αξεπέραστα σε ποιότητα και αισθητική, πιστοποιημένα με ΕΛΟΤ_ΕΝ_ISO 9001:2000, δίνοντας μια νέα διάσταση στο χώρο του ξύλινου κουφώματος αλλά και των κατασκευών.

Τα κουφώματα της ΒΙΜ Α.Ε. είναι τα μόνα που κατασκευάζονται στα μέτρα σας. Η εμπειρία της εταιρείας μας εγγυάται προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και πλεονεκτήματα που μόνο μια μεγάλη εταιρεία μπορεί να προσφέρει. Δωρεάν τεχνικές συμβουλές, λεπτομερείς προσφορές, εγγυημένους χρόνους παράδοσης, άμεση εγκατάσταση από έμπειρο τεχνικό προσωπικό και διαρκή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο είναι το κύριο μέλημα της εταιρείας.

Η ΒΙΜ Α.Ε. διαθέτει, εκτός των άλλων σύγχρονων εγκαταστάσεων, ξηραντήριο και αυτόματο βαφείο ώστε να έχει τον έλεγχο της ποιότητας του παραγόμενου κουφώματος και γενικά της όποιας ξυλουργικής εργασίας.